fredag den 13. oktober 2017

Samarbejde og videndele med kollegaer

Vi vil introducere vores kollegaer til Padlet på et fællesforberedelsesmøde til et tema (en uge). Til disse Fællesforberedelser er vi ofte 3 kollegaer samlet. Derefter opretter vi en fælles Padlet. Alle kollegaer skriver hver deres indlæg på Padlet´en med et fagmål, som gennemgås i løbet af temaet (ca. 3- 5 fagmål). Når holdet opstarter temaet, laver de hver især en feedup, hvor de skriver deres tanker om det tema de skal igennem.

Senere kan man i lærerkollegiet lave en Padlet som en slags pixibog over eksempler fra undervisningen, hvor man kan bruge digitale teknologier til løsning af opgaver/problemstillinger.
Eks 1: Hvordan hjælper man en elev med at oprette et dokument i Googledocs, når de skriver projekt? Derefter kommer der en lille guide, som er nem at anvende.
Eks 2: Hvordan laver man ThingLink på et eksamensbillede, så eleven kommer rundt om fagmålene? Derefter vises et konkret eksempel.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Samarbejde og videndele med kollegaer

Vi vil introducere vores kollegaer til Padlet på et fællesforberedelsesmøde til et tema (en uge). Til disse Fællesforberedelser er vi ofte ...